Παρασκευή 31 Ιουλίου 2009

Βραβείο

Τόσο καιρό που μπαίνω στα άλλα blogs, να πω την αλήθεια ένα παράπονο με έπιανε.
Εγώ γιατί να μην έχω ένα τόσο δα βραβείο. Πολύ απογοήτευση με είχε πιάσει αλλά δεν το έδειχνα. Δεν είμαι εγώ γλυκιά σκεφτόμουνα, δεν έχω φαντασία, δεν είμαι αξιαγάπητη;
Αλλά τίποτα δεν γινόταν. Το blog μου έμενε αστόλιστο. Και ήρθε ο καλός μου ο κηπουρός και με έκανε την καυμένη να ανθίσω. Τώρα όμως έχω άλλο πρόβλημα, μεγαλύτερο. Πως θα το βάλω το βραβείο στο blog μου η βραβευμένη; Βοηθήστε με καλοί μου Blogοχωριανοί! Πείτε μου πως θα βάλω το βραβείο μου είτε δεξιά, είτε αριστερά στη σελίδα? Κι επειδή το βραβείο είναι γι αυτούς που νοιάζονται θα το δώσω κι εγώ με τη σειρά μου σε αυτούς που θα νοιαστούν να με βοηθήσουν!!!

Το βραβείο μου!!!

Photobucket

12 σχόλια:

  1. συγχαρητήρια, Λιλάκι μου όταν μπήκες στη μπλογκογειτονιά μας, τα βραβεία είχαν τελειώσει, σίγουρα μόλις προκύψουν νέα θα βραβευτείς πολλές πολλές φορές, αυτό είναι σίγουρο

    τώρα για να το βάλεις δεξιά και μόνιμα θα σου στείλω μέιλ, εκπαιδευτικό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. λιλα έχεις ένα μοναδικό προνόμιο : είσαι η μόνη γυναίκα μελισσοκόμος στα ελληνικά μελισσοκομικά μπολκ. Συγχαρητήρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα και καλό μήνα. Πας πανοπτη-διάταξη επιλεγείς Προσθήκη gadget -HTML/JavaScript . Εκεί μέσα κάνεις αντιγραφή τον κωδικό και αποθηκεύεις. Να είσαι πάντα καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και γλυκιά είσαι και αξιαγάπητη και φαντασία έχεις. Απλώς εμείς σε ανακαλύψαμε αργά!Σε επόμενα βραβεία είναι σίγουρο πως θα είσαι μέσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και κάτι ακόμα. Αυτό που έγραψες στο ποστ, μπες ξανά στο ποστ σου, κανε κόπυ όλο το κείμενο, και ξαναβάλε το στο html κώδικά και όχι στο compose/σύνθεση (πάνω δεξιά στο ποστ σου το αλλάζεις) για να φανεί αυτό που έχεις βάλει. Ξαναπάτα μετά δημοσίευση/publish post. Μπράβο Λιλάκι παραπονακι! :-)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είμαστε ομοιοπαθείος, έχουμε πάρει απο το κηπουρό το ίδιο βραβείο και δεν ξέρω πως να το βάλω..η Ειρήνη θα το πληρώσει πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ευχαριστώ για τα γλυκά σας λόγια παιδιά, τα κατάφερα όπως θα δείτε και το έβαλα το βραβείο μου στο blog. Ax!!! πολύ χάρηκα που είμαι κι εγώ πια μια βραβευμένη!!!!!Θα το στείλω κι εγώ με τη σειρά μου στην "δασκάλα μου" την Γαστεροπλήξ, και στην big mama για τα γλυκά λογάκια της αλλά και στην Κική μας και ας με λέει παραπονιάρα. Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ευχαριστώ Λιλάκι! :-)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. γαστεροπλήξ2/8/09 15:35

    αχ!!
    ευχαριστώ πολύ κόρη μου, και είναι πανέμορφο, επειδή παραπονέθηκες ότι σου λείπουν βραβεία μοιραζουν βραβεία και τα κορίτσια στις συνταγές της καρδιάς, οπότε τρέχα να παραλάβεις κι από εκεί, παραπονιάρικο μου!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολύ πολύ όμορφο το λουλουδοβραβείο!!
    Λίλα μου είσαι μια βραβευμένη κι από εμάς, όπως και όλοι οι μπλογκόφιλοι μας εξάλλου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Mπράβο Λιλάκι μου το άξιζες το βραβείο σου και σίγουρα θα ακολουθήσουν πολλά πολλά ακόμη. Σε φιλώ καλή μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ευχαριστώ γλυκούλα! Το έχω ξαναπεί και το ξαναλέω.Τι ωραία που περνάμε βρε παιδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Λιλά απαντήσεις!!!!