Ένα πιάτο υπέροχο και γιορτινό!
ΥΛΙΚΑ
3 στήθη κοτόπουλου χωρίς κόκκαλο αλλά με την πέτσα
1 πακέτο τυρί κρέμα
2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες
2 κουταλιές σούπας δενδρολίβανο ψιλοκομμένο
9-12 λωρίδες μπέικον
αλάτι πιπέρι
ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μπολάκι ανακατεύουμε το τυρί κρέμα με λίγο ελαιόλαδο για να γίνει πιο κρεμώδες και προσθέτουμε το δενδρολίβανο, αλάτι και πιπέρι και το σκόρδο . Βάζουμε στο ψυγείο για καμιά ωρίτσα να δέσουν οι γεύσεις.
Πλένουμε το κοτόπουλο και το σκουπίζουμε. Το αλατοπιπερώνουμε και με κοφτερό μαχαίρι ανοίγουμε μια τσεπούλα από το πλάι. Σηκώνουμε την πέτσα και βάζουμε μια καλή ποσότητα από την κρέμα από κάτω. Βάζουμε κι άλλη κρέμα στην τσεπούλα.
Το τυλίγουμε με το μπέικον γύρω γύρω το οποίο το στερεώνουμε με οδοντογλυφίδες!
Βάζουμε τα φιλέτα σε λαδωμένο πυρέξ και τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς 15 λεπτά σκεπασμένα με αλουμινόχαρτο και 10-15 χωρίς για να πάρουνε χρώμα!
Αφήνουμε να σταθούν έξω από το φούρνο για μισή ώρα και τα κόβουμε σε λεπτές φέτες. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο ζουμερά και μαλακά γίνονται.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΥΛΙΚΑ
3 στήθη κοτόπουλου χωρίς κόκκαλο αλλά με την πέτσα
1 πακέτο τυρί κρέμα
2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες
2 κουταλιές σούπας δενδρολίβανο ψιλοκομμένο
9-12 λωρίδες μπέικον
αλάτι πιπέρι
ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μπολάκι ανακατεύουμε το τυρί κρέμα με λίγο ελαιόλαδο για να γίνει πιο κρεμώδες και προσθέτουμε το δενδρολίβανο, αλάτι και πιπέρι και το σκόρδο . Βάζουμε στο ψυγείο για καμιά ωρίτσα να δέσουν οι γεύσεις.
Πλένουμε το κοτόπουλο και το σκουπίζουμε. Το αλατοπιπερώνουμε και με κοφτερό μαχαίρι ανοίγουμε μια τσεπούλα από το πλάι. Σηκώνουμε την πέτσα και βάζουμε μια καλή ποσότητα από την κρέμα από κάτω. Βάζουμε κι άλλη κρέμα στην τσεπούλα.
Το τυλίγουμε με το μπέικον γύρω γύρω το οποίο το στερεώνουμε με οδοντογλυφίδες!
Βάζουμε τα φιλέτα σε λαδωμένο πυρέξ και τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς 15 λεπτά σκεπασμένα με αλουμινόχαρτο και 10-15 χωρίς για να πάρουνε χρώμα!
Αφήνουμε να σταθούν έξω από το φούρνο για μισή ώρα και τα κόβουμε σε λεπτές φέτες. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο ζουμερά και μαλακά γίνονται.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Υπέροχο, λαχταριστό! Θα το δοκιμάσω σίγουρα. Θα αρέσει πολύ στο γιο μου.
ΑπάντησηΔιαγραφήΕπιτελους εχεις ξανα σχολια!
ΑπάντησηΔιαγραφήΠολύ νοστημο πρεπει να ειναι, γεια στα χερια σου!
Να πάρω ένα μεζεδάκι μπας και μου φτιάξει η διάθεση???
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλημερούδια Λιλού, καλωσήρθες πάλι κοντά μας!!!
Ωραίο και χορταστικό φαγητό, το δεντρολίβανο θα του δίνει και πολύ ωραίο άρωμα!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλημέρα! :)
Aυτό θα το κάνω σίγουρα!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΜου τρέξανε τα σάλια και μας αρέσει οικογενειακώς το κοτοπουλο!!!
Προσεχώς θα βάλω και εγώ συνταγούλα με κοτόπουλο και φέτα!!!
Ούτε συνενοημένες να είμασταν, έκανα σνίτσελ κοτόπουλου γεμιστά με τυράκι και πιπεριές!
ΑπάντησηΔιαγραφήΜε κρέμα τυριού βέβαια είναι much better, δεν το συζητώ!
Many kisses!
Αχ πως μ΄αρέσουν τέτοιες συνταγές!
ΑπάντησηΔιαγραφήμπορούμε...!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήτο φτιάχνω κι εγώ,αλλά με μπουτάκια που έχω αφαιρέσει το κόκκαλο...
χωρίς δεντρολίβανο και γεμιστά με τυρί,ντομάτα και πιπεριά...
σμουτς και σλουρπ...-:))
φανταστικο φαινεται! τελειος συνδυασμος κοτοπουλο-τυρι-σκορδο!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΑμαν αμάν τι νόστιμο κοτοπουλάκι ειναι αυτο!
ΑπάντησηΔιαγραφήΤώρα τελευταία τρελαίνομαι για κρέμα τυρί και την χρησιμοποιώ συχνά και βέβαια αγαπώ και κοτόπουλο και μπεϊκον.....άρα θα δοκιμαστεί...Καλό βράδυ!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΛίλα όλες οι συνταγές που αναβαθμίζουν τα άγευστα (κατα τη γνώμη μου) αλλά πολύ υγεινά κοτοπουλένια στήθη μας αρέσουν. Η δική σου δείχνει λαχταριστή!
ΑπάντησηΔιαγραφήΔυο αγαπημένα υλικά που ο συνδυασμός τους κάνει ένα πιάτο πολύ νόστιμο.
ΑπάντησηΔιαγραφήΩραία συνταγή Λίλα :)
Φιλιά
Ωραία συνταγή! Μπράβο Λίλα μου!
ΑπάντησηΔιαγραφήΛιλου μου φαντάζομαι ότι θα είναι πολύ πολυ νόστιμο !!!
ΑπάντησηΔιαγραφήγεια στα χεράκια σου !!!
φιλια πολλά πολλά πολλά πολλά πολλά