ΥΛΙΚΑ
1 πακέτο ζύμη κουρού
2 πακέτα φρέσκα μανιτάρια
1 ματσάκι ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμυδάκια
1 ποτηράκι λευκό κρασί
300 - 500 γραμμάρια κίτρινα τυριά τριμμένα
150 γραμμάρια μπέικον
1 κρέμα γάλακτος των 250 ml
μοσχοκάρυδο
τριμμένο πιπέρι
ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ξεφλουδίζουμε τα μανιτάρια και τα κόβουμε σε πολύ λεπτά φετάκια.
Τσιγαρίζουμε τα κρεμμυδάκια και ρίχνουμε μέσα το μπέικον και τα μανιτάρια.
Μόλις μαλακώσουν καλά τα σβήνουμε με το κρασί και τα αφήνουμε μέχρι να σωθούν τα υγρά και να βράσουν. Τότε σβήνουμε τη φωτιά, ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, το μοσχοκάρυδο, το πιπέρι και τα μισά τυριά.
Στο μεταξύ κόβουμε το φύλλο σε τετράγωνα κομμάτια που να καλύπτουν καλά τις θηκούλες των μάφινς και τα στρώνουμε ωραία μέσα στα λαδωμένα ταψάκια. Ρίχνουμε στις θηκούλες τη γέμιση και από πάνω βάζουμε τριμμένο τυράκι.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο στους 180 βαθμούς φούρνο μέχρι να ροδίσει το φύλλο και να λιώσουν τα τυριά. Σερβίρονται και ζεστά και κρύα!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
1 πακέτο ζύμη κουρού
2 πακέτα φρέσκα μανιτάρια
1 ματσάκι ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμυδάκια
1 ποτηράκι λευκό κρασί
300 - 500 γραμμάρια κίτρινα τυριά τριμμένα
150 γραμμάρια μπέικον
1 κρέμα γάλακτος των 250 ml
μοσχοκάρυδο
τριμμένο πιπέρι
ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ξεφλουδίζουμε τα μανιτάρια και τα κόβουμε σε πολύ λεπτά φετάκια.
Τσιγαρίζουμε τα κρεμμυδάκια και ρίχνουμε μέσα το μπέικον και τα μανιτάρια.
Μόλις μαλακώσουν καλά τα σβήνουμε με το κρασί και τα αφήνουμε μέχρι να σωθούν τα υγρά και να βράσουν. Τότε σβήνουμε τη φωτιά, ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, το μοσχοκάρυδο, το πιπέρι και τα μισά τυριά.
Στο μεταξύ κόβουμε το φύλλο σε τετράγωνα κομμάτια που να καλύπτουν καλά τις θηκούλες των μάφινς και τα στρώνουμε ωραία μέσα στα λαδωμένα ταψάκια. Ρίχνουμε στις θηκούλες τη γέμιση και από πάνω βάζουμε τριμμένο τυράκι.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο στους 180 βαθμούς φούρνο μέχρι να ροδίσει το φύλλο και να λιώσουν τα τυριά. Σερβίρονται και ζεστά και κρύα!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ