Εύκολη συνταγή για σήμερα, δροσερή, νόστιμη και πολύ καλοκαιρινή!!!
ΥΛΙΚΑ
1 κιλό φιλέτο από στήθος κοτόπουλο ή γαλοπούλα
2 ασπράδια αυγών
250 γραμμάρια τριμμένη παρμεζάνα
2 σκελίδες σκόρδο
αλάτι, πιπέρι
ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε πυρεξάκι βάζουμε τα κομμένα φιλέτα και τα αλατοπιπερώνουμε.
Τα περιχύνουμε με ελάχιστο ελαιόλαδο, ψιλοκόβουμε από πάνω και το σκορδάκι και τα βάζουμε για καμιά ωρίτσα στο ψυγείο.
Βουτάμε ένα ένα τα φιλέτα στο ασπράδι του αυγού.
Στρώνουμε με λαδόκολλα ένα ταψάκι και βάζουμε τα φιλέτα μέσα.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180-200 βαθμούς και ψήνουμε τα φιλέτα για 10-12 λεπτά από κάθε πλευρά. Μόλις ροδίσει η παρμεζάνα τα τρυπάμε ελαφρά, αν δεν βγάλουν υγρά τότε είναι έτοιμα. Μην τα παραψήσετε και στεγνώσουν. Τα σερβίρουμε με βραστά λαχανικά σαλάτα.
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!!!!
Τι έφτιαξες πάλι θεά μου!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕεεεεερχομαι !!!!! αγαπημένο φαγάκι !! εσύ βάζεις το γεύμα και εγώ θα φέρω το γλυκό !!!!!!!χιχιχι!!
ΑπάντησηΔιαγραφήφιλια κουκλίτσα μου !!!!!
σλουρπ!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήτέλεια!
φιλάκια!
Ωραιότατο και ελαφρύ!
ΑπάντησηΔιαγραφήΑντί για ολόκληρο αβγό ασπράδι και αντί για τηγάνι φούρνο, πιο υγιεινό αλλά σίγουρα όχι λιγότερο νόστιμο!
Καλό μεσημέρι :)
Πολύ καλό. Θα το φτιάξω με φιλέτο γαλοπούλας που τώρα τελευταία το τιμούμε αρκετά!
ΑπάντησηΔιαγραφήΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟ, ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΛουλού,τους το φτιαξα το Σάββατο που χαρτοπαίζαμε όπως μου το είπες στο τηλ....
ΑπάντησηΔιαγραφήστο πιτς φυτίλι και ακόμα και ο άντρας της Εμμανουέλας που είναι γεροπαράξενος κόντεψε να μας αφήσει νηστικούς...πανόστιμο αι πανεύκολο...
φιλιά πολλά πολλά...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΑπάντησηΔιαγραφήΠόσο θα ήθελα να το δοκιμάσω χαρτοπαίζοντας με την Βιβή!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΠολύ ωραίο και αγαπημένο φαγητό!!!μέχρι σήμερα που το εφτιαχνα πανέ στο φούρνο εβαζα γιαουρτι , τώρα που βλέπω τα ασπράδια, μου αρέσει περισσότερο!!!Το κατέγραψα ηδη...
ΑπάντησηΔιαγραφήΦιλιά!!!
Με κάνεις να αναθεωρήσω για το πανέ μου, θα εφαρμοστεί πάραυτα!
ΑπάντησηΔιαγραφήΣμουατς!
Από τα πολύ αγαπημένα μου! Ζουμερό και τραγανό!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕρχομαι κι εγώ μαζί με την Μαρία!
ΑπάντησηΔιαγραφήΑφού θα βάλει αυτή το γλυκό, θα φέρω κανένα παγωτάκι ή κανένα λικεράκι!
Φιλιάααα!!!!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΑ ΛΙΛΑ.ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΩ EMAIL ΑΛΛΑ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ.ΘΑ ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΑΥΡΙΟ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,κατερινα
ΑπάντησηΔιαγραφήαυτά τα έυκολονόστιμα είναι τα αγαπημένα μου
ΑπάντησηΔιαγραφήφιλιά
Καλώς σε βρήκα!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΤο έφτιαξαααα!!!!
Καταπληκτικό και πεντανόστιμο!!!
Να είσαι καλά!!!
Τις χορτασμένες καληνύχτες μου!!!
Ωραίο Λιλάκι!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕπειδή είμαι και σε κάποια διαδικασία απώλειας βάρους, την επόμενη φορά που θα κάνω φιλέτα θα την δοκιμάσω τούτην την εκδοχή καλή μου φίλη.
ΑπάντησηΔιαγραφήΧαιρετισμούς πολλούς.
Μmmm... ΤΕΛΕΙΟΟΟΟ.... ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ
ΑπάντησηΔιαγραφήΦΙΛΙΑ!!
Καταπληκτικό φαίνεται,θα το φτιάξω σίγουρα!Καλημέρα!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΤέλειο φαγάκι!!θα δοκιμαστεί σίγουρα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΈχω κάτι για σένα στο σπιτάκι, πέρασε να το πάρεις.
πολυ καλη συνταγη!! αλλα το σωστο ειναι να ψηθει παραπανω ωρα καθε μερια του φιλετου γιατι στα 10-12 λεπτα ειναι πολυ νωρις και ετσι φευγει ολη η παρμεζανα... και για να μη βγει ξερο αλλα πιο ζουμερο πρσθεστε μπυρα και θα γινει ακομα πιο τελειο το εχω φτιαξει 5 φορες μεχρι τωρα!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΜΜ ΤΕΛΕΙΟ !!!!!!!!!ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΑΓΙΡΕΨΕΙ ΣΗΜΕΡΑ !!!!!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφή