Η λύση βρέθηκε.....................γαύρος αχνιστός και light και πεντανόστιμος!!!!
ΥΛΙΚΑ
1/2 κιλό γαύρος
2 κουταλάκια μουστάρδα κατά προτίμηση καυτερή
3 σκελίδες σκόρδο λιωμένες ή σε φετάκια
Ρίγανη
Μαϊντανό
χυμό ενός λεμονιού
2 κουταλιές λάδι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε και καθαρίζουμε τον γαύρο.
2 κουταλάκια μουστάρδα κατά προτίμηση καυτερή
3 σκελίδες σκόρδο λιωμένες ή σε φετάκια
Ρίγανη
Μαϊντανό
χυμό ενός λεμονιού
2 κουταλιές λάδι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε και καθαρίζουμε τον γαύρο.
Σ' ένα τηγάνι ρίχνουμε ένα ποτήρι νερό, τη μουστάρδα, το σκόρδο, τον μαϊντανό, τη ρίγανη και τα αφήνουμε να πάρουν βράση.
Στη συνέχεια προσθέτουμε τον γαύρο.
Αφήνουμε να βράσουν και να πιουν το ζουμί αρκετά.
Στο τέλος, προσθέτουμε το λάδι και τον χυμό λεμονιού.
Προσοχή μην μου αρπάξετε το ψωμί και αρχίσετε τις βουτιές!!!!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Πρωτότυπος γαύρος, νόστιμος και δελεαστικός!
ΑπάντησηΔιαγραφήΩς γνωστόν, στα ψαράκια λέω πάντα ναι!
Καλή εβδομάδα, Λίλα μου! Φιλιά!
Μουσταρδοσκορδάτος γαύρος, τι λες τώρα! Δε με απασχολεί και τόσο η δίαιτα - διατροφή, το πιάτο αυτό θα το τσάκιζα ευχαρίστως επειδή τρελαίνομαι για γαύρο και φαίνεται πεντανόστιμος μαγειρεμένος έτσι. Επίσης είναι σούπερ γρήγορο και εύκολο.
ΑπάντησηΔιαγραφήΤην καλημέρα μου!
Μ ε απλά υλικά γινεται ενα θαυμα!
ΑπάντησηΔιαγραφή
ΑπάντησηΔιαγραφήthank you
سعودي اوتو
Τέλεια συνταγή σε ευχαριστούμε!!
ΑπάντησηΔιαγραφή