ΜΠΙΣΚΟΤΕΝΙΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΒΑΝΙΛΙΑ ΚΑΙ ΒΥΣΣΙΝΟ!!!!!
Υλικά για τη βάση
200ΓΡ τριμμένο μπισκότο της αρεσκείας σας
100 γραμμάρια μαργαρίνη
Ανακατεύουμε τα μπισκότα με την λιωμένη μαργαρίνη μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα!
Για την κρέμα (ολόκληρη δόση)
4 φλιτζάνια γάλα
1 φλιτζάνι ζάχαρη
10 κουταλιές της σούπας κοφτές κορν φλάουερ
2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
6 κρόκοι αυγών
4 βανίλιες
Βάζετε τα δύο φλυτζάνια γάλα να κάψει
Σε ένα μπωλ βάζετε το υπόλοιπο γάλα και εκεί διαλύετε πολύ καλά το κορν φλάουερ
Χτυπάτε καλά τους κρόκους με τη ζάχαρη και τη βανίλλια
Προσθέτετε λίγο λίγο το καυτό γάλα και ανακατεύετε συνεχώς
Χαμηλώνετε τη φωτιά
Γυρίζετε το μείγμα αυτό στην κατσαρόλα ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι γίνει λεία
Αποσύρετε από τη φωτιά
Προσθέτετε το βούτυρο και ανακατεύετε μέχρι να λιώσει.
Σε τσέρκι καρδούλα βάζουμε τα μπισκότα σαν βάση, πατάμε καλά και βάζουμε στο ψυγείο να σφίξει. Από πάνω βάζουμε την κρέμα αφού κρυώσει και ξανά στο ψυγείο για να σφίξει καλά.
Τέλος βάζουμε το γλυκό βύσσινο αφού το αραιώσουμε λίγο με ζεστό νεράκι.
Καλή επιτυχία!!!!!!!!!!
οοο ειναι πανεμορφες!
ΑπάντησηΔιαγραφήευχαριστουμε τοσο πολυ!
θα προσπαθησω να τις φτιαξω!
φιλακια πολλα!
καληξ εβδομαδα να εχεις!
Πανέμορφες οι καρδούλες, συγχαρητήρια!
ΑπάντησηΔιαγραφήΠολύ όμορφες!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλή εβδομάδα :)
Είναι υπέροχες και η συνταγή πρέπει να είναι πολύ νόστιμη! Ευχαριστούμε που τις μοιραστήκατε μαζί μας!
ΑπάντησηΔιαγραφήΠανέμορφες καρδούλες, με υπέροχη κρέμα! Καλή εβδομάδα!
ΑπάντησηΔιαγραφή