Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΙΑ ή ΑΥΓΟΥΛΑΚΙΑ?



Είναι Άνοιξη, έρχεται Πάσχα..........καιρός για έμπνευση!!!!
Ένας κήπος θα στολίζει αύριο το τραπέζι μας, ένας κήπος με μαργαρίτες γεμιστές με αυγοσαλάτα, (κρόκος αυγού, μαγιονέζα, μουστάρδα, ελαιόλαδο, αλατοπίπερο), λουλουδάκια από ζαμπόν και τυρί του τοστ, γρασίδι από μαρουλάκι και μια κόκκινη πεταλούδα από πιπεριά.
Συνταγή αναλυτική δεν σας δίνω, φαντασία και κέφι χρειάζεται.
 Φιλιά πολλά και να περάσετε τέλεια!!

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ ΜΕ ΜΠΕΙΚΟΝ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΑΝΘΟΤΥΡΟΥ


'Οπως έχουμε ήδη πει στον κήπο μας καλλιεργούμε και σπαράγγια. Το καλό όταν καλλιεργείς τα δικά σου λαχανικά είναι οτι ξέρεις τι τρως, το κακό είναι οτι συνήθως γίνονται όλα μαζί και δεν ξέρεις πόσα και πως να τα φας. Στις δοκιμές λοιπόν έφτιαξα αυτή την συνταγούλα που άρεσε ομολογουμένως πολύ οπότε όποιος αρέσκεται στην κατανάλωση σπαραγγιών να την δοκιμάσει και δεν θα χάσει!

ΥΛΙΚΑ

1/2 κιλό σπαράγγια
250 γραμμάρια μπέικον
150 γραμμάρια ανθότυρο
3 σκελίδες σκόρδο
αλάτι-πιπέρι
ελαιόλαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε αλατισμένο νερό που βράζει ρίχνουμε τα σπαράγγια αφού τα καθαρίσουμε και τους κόψουμε τα σκληρά κοτσάνια.
Τα βράζουμε λίγο μέχρι να μαλακώσουν και να τρυπιούνται στη βάση τους.
Στο μεταξύ λιώνουμε το σκόρδο και σε μπολάκι το ανακατεύουμε με το ανθότυρο. Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και λίγο λαδάκι για να μας βοηθήσει στο να πάρουμε μια κρέμα. Δοκιμάζουμε και διορθώνουμε αν χρειαστεί.
Σουρώνουμε τα σπαράγγια και τα αφήνουμε στην άκρη να κρυώσουν.
Παίρνουμε μια φέτα μπέικον, βάζουμε  πάνω της μια καλή ποσότητα ανθότυρου και τοποθετούμε 2-3 σπαράγγια στη μέση.

Τυλίγουμε γύρω γύρω το μπέικον και με την άκρη προς τα κάτω τοποθετούμε τα δεματάκια σε λαδωμένο πυρέξ. Συνεχίζουμε μέχρι να τελειώσουν τα υλικά.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο στους 170 βαθμούς φούρνο για περίπου 15 με 20 λεπτά και μέχρι να ροδοκοκκινίσει το μπέικον. Εύκολο ορεκτικό και γρήγορο αλλά πάρα πολύ νόστιμο.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!



Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

ΦΡΟΥΤΟΣΑΛΑΤΑ ΣΕ ΚΟΥΠ ΑΝΑΝΑ



Μια υπέροχη δροσερή πρόταση επιδορπίου!!!!

ΥΛΙΚΑ
1 ανανάς φρέσκος ολόκληρος
1/2 κιλού φράουλες
1 κονσέρβα ροδάκινο
2 μπανάνες
οποιοδήποτε φρούτο επιλογής σας
χυμός από 3 πορτοκάλια

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε τον ανανά κατά μήκος στα 2. Προσέχουμε να κόψουμε συμμετρικά το κοτσάνι για να έχουμε φουντίτσα και στις 2 πλευρές.
Με ένα μυτερό μαχαίρι χαράζουμε γύρω, γύρω τη σάρκα προσέχοντας να μην τρυπήσουμε το εξωτερικό περίβλημα του φρούτου!


Με ένα κουτάλι αφαιρούμε με προσοχή την σάρκα και την βάζουμε σε ένα μπολ.
Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε  τα υπόλοιπα φρούτα εκτός από τις μπανάνες και τα προσθέτουμε στον ανανά. Αδειάζουμε μέσα και την κομπόστα ψιλοκομμένη. Στύβουμε τα πορτοκάλια και αδειάζουμε το χυμό σουρωμένο μέσα στο μπολ. Ανακατεύουμε καλά και βάζουμε το μπολ σκεπασμένο στο ψυγείο. Τους ανανάδες τους φυλάμε και αυτούς στο ψυγείο μέσα σε σακουλίτσα. Την ώρα που σερβίρουμε ρίχνουμε μέσα στο μπολ και τις μπανάνες κομμένες γιατί αν μείνουν μαυρίζουν. Σερβίρουμε την φρουτοσαλάτα στα μπολ του ανανά.
Μπορούμε αν θέλουμε να τη συνοδεύσουμε με γιαούρτι ή και σαντιγύ.
Ποτό μέσα δεν βάζω γιατί την τρώνε πολύ τα πιτσιρίκια!
Την έφτιαξα το Πάσχα και είχε μεγάλη επιτυχία. Επειδή έρχεται και Πρωτομαγιά προμηθευτείτε υλικά!!




Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ ASTYPALEA GREECE


Η όμορφη Αστυπάλαια


H Αστυπάλαια (ή Αστροπαλιά) είναι νησί του Αιγαίου με 1.238 κατοίκους (απογραφή 2001). Διοικητικά ανήκει στα Δωδεκάνησα, αλλά γεωγραφικά και πολιτισμικά στέκει ανάμεσα στα Δωδεκάνησα και στις Κυκλάδες. Οι ακτές της Αστυπάλαιας είναι βραχώδεις με όρμους και παραλίες. Μια μικρη λωρίδα γης περίπου 60 μέτρων, το Στενό, χωρίζει το νησί σε δύο τμήματα το μέσα και το έξω νησί. Στα νοτιοανατολικά υπάρχουν διάφορα μικρά νησιά όπως η Αγία Κυριακή, ο Χονδρός, το Κουνούπι και ο Κουτσομύτης. Στα Δυτικά βρίσκονται οι νησίδες Οφιδούσα, Χτένια, Ποντικούσα και αλλες. Η πρωτεύουσα και κύριο λιμάνι του νησιού είναι η Αστροπαλιά ή Χώρα. 



Oικισμοί

Εκτός από τη Χώρα που είναι η πρωτεύουσα, υπάρχει ένα ακόμη χωριό που ονομάζεται Ανάληψη (παλιά ονομασία Μαλτεζάνα ή Μαρτιζάνα) και απέχει δέκα χλμ από τη Χώρα. Εδώ βρίσκεται και το αεροδρόμιο του νησιού. Τους καλοκαιρινούς μήνες κατοικείται και το Λιβάδι, παραθαλάσσιος οικισμός που βρίσκεται σε πολύ μικρή απόσταση από τη Χώρα. Ένας ακόμη μικροσκοπικός οικισμός βρίσκεται στα ΒΑ του νησιού και λέγεται Βαθύ.





Αξιοθέατα

Το σπουδαιότερο αξιοθέατο είναι το κάστρο της Αστροπαλιάς που αποτελεί κατάλοιπο της Ενετοκρατίας. Στις παρυφές του κάστρου βρίσκεται και η ονομαστή εκκλησία της Παναγίας της Πορταΐτισσας, που γιορτάζει στις 15 Αυγούστου. Στο πανηγύρι της προσφέρεται δωρεάν δείπνο σε όλους, με πρώτο πιάτο τη σπεσιαλιτέ του νησιού, το περίφημο λαμπριανό (κατσικάκι γεμιστό με ρύζι και συκωτάκια). Σήμα κατατεθέν του νησιού είναι και οι πολύ καλά διατηρημένοι ανεμόμυλοι. Αξίζει επίσης να επισκεφθείτε το κάστρο του Αγίου Ιωάννη καθώς και τα δύο σπήλαια του νησιού με σταλακτίτες και σταλαγμίτες. Στη Χώρα θα βρείτε και το Αρχαιολογικό Μουσείο, με λίγα αλλά εξαιρετικά εκθέματα.

 

Διασκέδαση

Αν και η Αστυπάλαια είναι ένα μικρό νησί, προσφέρει πλούσια νυκτερινή διασκέδαση στους επισκέπτες της. Αρκετά μπαράκια, μεζεδοπωλεία με μουσική, παραδοσιακά καφενεία και φυσικά δεκάδες ταβέρνες με φρέσκο και φτηνό ψάρι. Η διασκέδαση στην Αστυπάλαια κρατά συνήθως μέχρι την ανατολή. Είθισται μάλιστα μετά τη διασκέδαση να πηγαίνουν στο κάστρο για να απολαύσουν από κει το μαγικό θέαμα του ήλιου που αναδύεται μέσα από το πέλαγος.

Οι παραλίες της Αστυπάλαιας

Η Αστυπάλαια περιτριγυρίζεται από πολλές παραλίες οι οποίες βρίσκονται διασκορπισμένες σε όλη την περίμετρο του νησιού! Η φυσική διαμόρφωση της είναι πλούσια, διαθέτοντας από μεγάλες παραλίες, όπως αυτή στο Λιβάδι, το Πέρα Γιαλό, τις Βάτσες, τα Καμινάκια, τον Άγιο Ιωάννη, το Στενό, την Ψιλή Άμμο μέχρι και μικρότερους κολπίσκους όπως τα Τζανάκια και τις Πλάκες! Αξίζει να αναφέρουμε τις απομακρυσμένες παραλίες στα μικρά νησάκια οι οποίες είναι προσβάσιμες από τα καϊκάκια που σταθμεύουν στο νησί είτε από ιδιωτικά σκάφη τα οποία συρρέουν κατά δεκάδες! Όσοι επιλέξουν αυτού του είδους τις διακοπές μπορούν να σταθμεύσουν στο λιμανάκι του Πέρα Γιαλού το οποίο απέκτησε νέες υποδομές το Καλοκαίρι του 2008.

 

Aν λοιπόν αποφασίσετε να πάτε στην Αστυπάλαια σας έχω το ιδανικό μέρος για να περάσετε τις διακοπές σας.

 

Ενοικιαζόμενα Διαμερίσματα Δρούγκα



Στο καταπράσινο και μαγευτικό Λιβάδι και σε απόσταση λιγότερο από 200 μέτρα από την ωραιότερη παραλία της Αστυπάλαιας, βρίσκεται το όμορφο συγκρότημα ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων με την επωνυμία:  Drougas  Studios. Το συγκρότημα είναι κτισμένο σε πλαγιά με απεριόριστη θέα απ’ όλα τα διαμερίσματα προς τη θάλασσα και στο πανέμορφο κάστρο με τη γραφική του Χώρα.






Μπροστά βρίσκεται το καταπράσινο περιβόλι με πορτοκαλιές και μανταρινιές. Το συγκρότημα διαθέτει ιδιόκτητο και άνετο Parking.

Τα διαμερίσματα είναι δίκλινα και τρίκλινα πλήρως εξοπλισμένα. Διαθέτουν πολυκουζινάκι με τα απαραίτητα σκεύη, τηλεόραση, κλιματισμό και τηλέφωνο.

Επίσης σε κάθε διαμέρισμα, παρέχεται η δυνατότητα για δωρεάν ασύρματη σύνδεση στο internet.

Το κάθε διαμέρισμα έχει το δικό του μπαλκόνι.

Η καθαριότητα γίνεται σε καθημερινή βάση.

Η μεταφορά από και προς αεροδρόμιο και λιμάνι γίνεται με το δικό μας μεταφορικό μέσο.

Ενοικιάζουμε διαμερίσματα για όλο το καλοκαίρι ή και για όλο το χρόνο.

Σας υποσχόμαστε αξέχαστες διακοπές και είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουμε!




Drouga’s Studios  are situated in verdant Livadi overlooking the sea and the castle, just 200 meters from Astypalaia's best beach.

Our studios offer a beautiful and clear view to the beach, the castle and the picturesque Chora.

Each studio is available for 2 or 3 persons, owns its own balcony and is fully equipped (kitchenette, fridge, air condition, TV, telephone and free Wifi access to internet).

•       Cleaning takes place daily.

•       We let studios the whole summer or the whole year.

We promise you unforgettable  holidays and we are always willing to serve you!















Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ


Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου χρόνια πολλά σε όλους τους φίλους. Χρόνια γεμάτα υγεία και χαμόγελα. Χρόνια αρωματισμένα με κανέλα και γαρίφαλο, νόστιμα και γλυκά σαν μέλι, χρωματιστά σαν ζαχαρόπαστα και πασπαλισμένα με άχνη ζάχαρη.  

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ



Η Μεγάλη Εβδομάδα, είναι η εβδομάδα των Παθών του Ιησού Χριστού.

Η Μεγάλη Δευτέρα είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Ιωσήφ του Παγκάλου, του υιού του Ιακώβ που τον πούλησαν τα αδέρφια του σαν σκλάβο επειδή τον φθονούσαν.

Τη Μεγάλη Τρίτη ακούμε δυο παραβολές: την παραβολή των Μωρών Παρθένων και την παραβολή των Ταλάντων. Και οι δύο παραβολές δείχνουν ότι πρέπει να καλλιεργούμε τα θεία χαρίσματα για το κοινό καλό. Τη Μεγάλη Τρίτη ακούμε επίσης το τροπάριο της Κασσιανής.

Τη Μεγάλη Τετάρτη, δύο μέρες πριν τη Σταύρωση, η πόρνη ζήτησε συγχώρεση απ' τον Ιησού Χριστό για τις αμαρτίες της και του έπλυνε τα πόδια με μύρο. Ο Ιούδας απ' την άλλη, πρόδωσε τον Κύριό του για 30 αργύρια. Επίσης τη Μεγάλη Τετάρτη τελείται το Μυστήριο του Μεγάλου Ευχελαίου.

Η Μεγάλη Πέμπτη είναι η τελευταία μέρα πριν τη Σταυρική Θυσία του Ιησού Χριστού. Γίνεται ο Μυστικός Δείπνος. Ο Ιησούς Χριστός με μια λεκάνη πλένει τα πόδια των μαθητών του. Τελείται ο Ιερός Νιπτήρας σε ανάμνηση.

Τη Μεγάλη Παρασκευή γίνεται η Σταύρωση. Ο Ρωμαίος Διοικητής Πόντιος Πιλάτος δικάζει τον Ιησού, το πλήθος αποφασίζει φωνάζοντας «άρον άρον σταύρωσον Αυτόν» την σταύρωσή Του, ενώ ο ίδιος ο Πιλάτος «νύπτει τας χείρας» του. Ο Χριστός περιπαίζεται, του φορούν αγκάθινο στεφάνι και πορφύρα. Παραδίδει το πνεύμα Του πάνω στον Σταυρό και ο Ιωσήφ ο Αριμαθαίας κάνει την Αποκαθήλωση και ενταφιάζει τον Θεάνθρωπο. Την Μεγάλη Παρασκευή γίνεται περιφορά του επιταφίου και ψάλλονται τα εγκώμια. Είναι αυστηρή νηστεία.

Το Μεγάλο Σάββατο γίνεται η κάθοδος στον Άδη. Ο Ιησούς Χριστός κηρύττει τον Θείο Λόγο στους νεκρούς. Οι αρχιερείς βάζουν ρωμαϊκή φρουρά στον Τάφο. Προαναγγέλλεται η Ανάσταση στη Θεία Λειτουργία το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου. Στα Ιεροσόλυμα γίνεται η Τελετή του Αγίου Φωτός και το Άγιο Φως για άλλη μια φορά μοιράζεται στους Ορθόδοξους Χριστιανούς σε όλο τον κόσμο. Το Μέγα Σάββατο είναι αυστηρή νηστεία.
Τα μεσάνυχτα όλοι οι Χριστιανοί πηγαίνουν στην Εκκλησία για να πάρουν το Άγιο Φως, να πούνε "Χριστός Ανέστη"-"Αληθώς Ανέστη" και να δώσουν το φιλί της αγάπης.

Την Κυριακή του Πάσχα γιορτάζουμε την Ανάσταση του Χριστού και η Μεγάλη Εβδομάδα έχει τελειώσει. Οι Μυροφόρες βρήκαν άδειο τον Πανάγιο Τάφο.

ΠΗΓΗ  : http://www.matia.gr

Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

ΝΤΟΛΜΑΔΑΚΙΑ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ







Η φίλη και πρώην συνάδελφος στο Χρυσό Οδηγό Κυριακή Λαζαρίδη γεννημένη και μεγαλωμένη στην Κωνσταντινούπολη μου έδωσε τη συνταγή της για ντολμαδάκια γιαλαντζί. Επειδή όμως εγώ δεν κάθομαι καλά είπα να την "πειράξω" λίγο. Αφού λοιπόν τύλιξα τα μισά σκέτα λέω δε βάζω στα υπόλοιπα και καμιά γαριδούλα? Το αποτέλεσμα και στις δυο περιπτώσεις ήταν εκπληκτικό.

ΥΛΙΚΑ
1 ΚΙΛΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ
½ Κ ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ
1 ΠΟΤΗΡΙ ΡΥΖΙ ΓΛΑΣΕ
1,5 ΠΟΤΗΡΙ ΛΑΔΙ
1 ΛΕΜΟΝΙ - ΔΥΟΣΜΟ - ΑΝΙΘΟ-ΛΙΓΟ ΜΠΑΧΑΡΙ- ΑΛΑΤΙ – ΠΙΠΕΡΙ
ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΕΣ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια και τα κόβουμε στο multi.
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τα κρεμμύδια με λίγο νεράκι και τα αχνίζουμε να φύγει
η αψάδα τους.
Πριν σωθούν τα υγρά ρίχνουμε μέσα τα φρέσκα κρεμμυδάκια και το ρύζι και
αφήνουμε λίγο να μαλακώσει το ρυζάκι. Βάζουμε το 1 ποτήρι λάδι, τα μυρωδικά
και το λεμόνι και αφήνουμε να σταθεί για λίγο.
Τυλίγουμε τα ντολμαδάκια και τα τοποθετούμε σε σειρά στην κατσαρόλα, βάζουμε από πάνω ένα πιάτο και αφού ρίξουμε το υπόλοιπο λάδι, συμπληρώνουμε νερό μέχρι να τα σκεπάσει καλά. Βράζουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να σωθούν τελείως τα υγρά!
Δεν τα βγάζουμε από την κατσαρόλα αν δεν κρυώσουν τελείως για να μην διαλυθούν.

ΝΤΟΛΜΑΔΑΚΙΑ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ
Αφού τυλίξουμε όσα ντολμαδάκια γιαλαντζί θέλουμε, παίρνουμε γαριδούλες  καθαρισμένες αλλά ωμές.
Προσωπικά δεν προτιμώ τις προβρασμένες, αγοράζω ντόπιες γαριδούλες τις οποίες ξεφλουδίζω ωμές γιατί είναι πιο εύκολο
Μέχρι να τυλίξουμε τα ντολμαδάκια βάζουμε τα κεφάλια και τα κελύφη από τις γαρίδες να βράσουν σε λίγο νεράκι.
Παίρνουμε το φύλλο, βάζουμε ένα κουταλάκι γέμιση ρυζιού, από πάνω τοποθετούμε τη γαριδούλα, τυλίγουμε δεξιά και αριστερά το φύλλο και 
ρολάρουμε.
Βάζουμε σε κατσαρόλα τα ντολμαδάκια με το πιάτο από πάνω και ρίχνουμε το σουρωμένο ζωμό από τα κελύφη μαζί με ελαιόλαδο.
Βράζουμε μέχρι να σωθεί το νερό και σερβίρουμε με μπόλικο λεμόνι.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!




Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

GREEK FOOD SHOP







GreekFoodShop.com Το Ποιοτικό Eλληνικό Προϊόν Διατροφής Τώρα Διαθέσιμο και στο Εξωτερικό
Το GreekFoodShop.com αποτελεί τη νέα προσπάθεια ελλήνων επιχειρηματιών οι οποίοι σε πείσμα των καιρών αναδεικνύουν τα ελληνικά προϊόντα διατροφής, επενδύοντας στην εξαγωγή τους στο εξωτερικό.

Σκοπός του GreekFoodShop είναι να κάνει προσβάσιμα τα ποιοτικά ελληνικά προϊόντα σε πολίτες του εξωτερικού, έλληνες ομογενείς και ξένους. Απευθύνεται στους λάτρεις της ποιοτικής ελληνικής κουζίνας που αναζητούν συνεχώς τις καλύτερες επιλογές προϊόντων.

Η ομάδα γευσιγνωσίας του GreekFoodShop επιλέγει με αυστηρά κριτήρια τα καλύτερα ελληνικά προϊόντα από όλη την επικράτεια και τα διαθέτει με ένα κλικ στην πόρτα των πελατών.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα του GreekFoodShop θα βρείτε στη διεύθυνση www.greekfoodshop.com.

Κυριακή 1 Απριλίου 2012

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!!

ΒΙΟΛΕΤΤΕΣ

Επιτέλους Απρίλης! Ήρθε για τα καλά η Άνοιξη να ζεστάνεις τις καρδιές μας από το κρύο του χειμώνα και την παγωνιά του μνημονίου! Όσο και χάλια να είμαστε φτάνουν λίγες ηλιαχτίδες και λίγα αρώματα της φύσης για να μας φτιάξουν το κέφι. Η φύση αναγεννιέται, νέα βλαστάρια κάνουν την εμφάνισή τους, νέα λουλούδια βγαίνουν από ξερούς μίσχους και παρακολουθώντας από κοντά τη φύση πρέπει να παίρνουμε μαθήματα. Μόνο ότι είναι νεκρό φίλοι μου δεν ζωντανεύει. Όσο είμαστε λοιπόν ζωντανοί και περπατάμε, μπορούμε να τα καταφέρουμε! Κουράγιο χρειάζεται και πολύ προσπάθεια!!

Η ΚΟΝΤΟΥΛΑ ΑΧΛΑΔΙΑ ΝΤΥΘΗΚΕ ΝΥΦΗ



TA ΦΥΝΤΑΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΣΥΚΙΑΣ ΡΙΖΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΒΓΑΛΑΝ ΦΥΛΛΑ!


Η ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗ ΛΕΒΑΝΤΑ!


ΤΟ ΚΛΗΜΑ ΕΒΓΑΛΕ ΦΥΛΛΑΡΑΚΙΑ!!!!


Η ΡΙΓΑΝΗ ΛΟΥΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ!


ΤΟ ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ ΣΤΟΛΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!

Oι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες φυσικά στο κτήμα μας!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!