Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

GREEK FOOD SHOP







GreekFoodShop.com Το Ποιοτικό Eλληνικό Προϊόν Διατροφής Τώρα Διαθέσιμο και στο Εξωτερικό
Το GreekFoodShop.com αποτελεί τη νέα προσπάθεια ελλήνων επιχειρηματιών οι οποίοι σε πείσμα των καιρών αναδεικνύουν τα ελληνικά προϊόντα διατροφής, επενδύοντας στην εξαγωγή τους στο εξωτερικό.

Σκοπός του GreekFoodShop είναι να κάνει προσβάσιμα τα ποιοτικά ελληνικά προϊόντα σε πολίτες του εξωτερικού, έλληνες ομογενείς και ξένους. Απευθύνεται στους λάτρεις της ποιοτικής ελληνικής κουζίνας που αναζητούν συνεχώς τις καλύτερες επιλογές προϊόντων.

Η ομάδα γευσιγνωσίας του GreekFoodShop επιλέγει με αυστηρά κριτήρια τα καλύτερα ελληνικά προϊόντα από όλη την επικράτεια και τα διαθέτει με ένα κλικ στην πόρτα των πελατών.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα του GreekFoodShop θα βρείτε στη διεύθυνση www.greekfoodshop.com.

9 σχόλια:

  1. Καλά κάνεις και μας ενημερώνεις Λιλάκι, αυτές οι πληροφορίες είναι πάντα χρειαζούμενες.
    Πάω να το "μελετήσω" το θέμα!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα Λίλα μου σε ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση!!!Πηγαίνω να διαβάσω περισσότερες πληροφορίες στη διεύθυνση που μας παραπέμπεις!
    Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελληνικά σαλιγκάρια σε βαζάκι και σοκολάτα με ελαιόλαδο και σπιρουλίνα!! Τι ωραίες ιδέες είναι αυτές?
    Οι τιμές πάντως είναι αρκετά τσιμπημένες, ακόμα και για τα προϊόντα καθημερινής διατροφής όπως π.χ. τα παξιμαδάκια "Το Μάννα".
    Απ' ότι φαίνεται όντως απευθύνονται στους του εξωτερικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προχθές πήρα κι εγώ ενημερωτικό Mail και, μετά από αναλυτικό έλεγχο, είδα ότι οι τιμές τους είναι "τσιμπημένες", όπως ακριβώς λέει και ο Dark Chef, πιο πάνω.
    Βρήκα αρκετά από τα αγαπημένα μου προϊόντα, που ξέρω τις τιμές τους και στο Σ/Μ και στο μικρό μπακάλικο της γειτονιάς.
    Αν απευθύνονται σε υψηλότερη εισοδηματική τάξη, σε άλλες χώρες, είναι λογικές. Για την εγχώρια αγορά όμως.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πήρα και εγώ το σχετικό mail Λίλα μου, ίσως για έξω δεν ειναι και τόσο τσιμπιμένες αν και μαζι με τα μεταφορικά ειναι αρκετά..
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σ' ευχαριστούμε πολύ για την ανάρτηση... εγώ δεν το ήξερα!!!
    Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το site είναι υπέροχο και πολύ χρήσιμο ειδικά για το εξωτερικό που δε μπορούμε πάντα να βρίσκουμε ποιοτικά προϊόντα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλημέρα Λίλα! Πολύ ενδιαφέρον site, έχει αρκετά πράγματα τα οποία εγώ τουλάχιστον δεν μπορώ να βρω σε κάμποσα Σ/Μ. Παρά τις ομολογουμένως τσιμπημένες τιμές, είναι μια καλή προσπάθεια διάδοσης των προϊόντων της χώρας μας στο εξωτερικό. Ελπίζω να πάει καλά!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλησπέρα και συγχαρητήρια. Ειδικά επειδή καταφέρατε να πάτε το μαγαζί σας και στο εξωτερικό και κάνετε εξαγωγές στο φανταστικό Ελληνικό φαγητό! Μπορείτε να μου πείτε σε ποιες χώρες κάνετε αυτήν την στιγμή εξαγωγές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Λιλά απαντήσεις!!!!