Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ


Οι μέρες που διανύουμε είναι δύσκολες για όλους.Το τσουχτερό κρύο δεν είναι μόνο καιρικό φαινόμενο, έχει φωλιάσει για τα καλά και μέσα στις ψυχές μας. Κι εκεί έχει χειρότερη επίδραση. Γιατί το σώμα σου το καλύπτεις με ρούχα, την ψυχή σου πώς μπορείς να την ζεστάνεις? 'Ολες αυτές οι συζητήσεις οι ανούσιες, όλες αυτές οι στομφώδεις προτάσεις και αντιπροτάσεις και όλο αυτό το μπάχαλο μου φέρνει ένα ρίγος και μια μόνιμη παγωνιά.
Μέσα σε αυτή την μαυρίλα όμως έχουμε όλοι εμείς την καλή μας blogοπαρεούλα. Τρελλαίνομαι στην σκέψη οτι κάποιοι ίσως κάποια στιγμή αναγκαστούμε να χαθούμε από την παρέα. Είμαστε μια σταθερή μεταξύ μας, κακά τα ψέματα. Πίνουμε παρεούλα το καφεδάκι μας τα πρωϊνά, μαγειρεύουμε τα μεσημέρια και μοιραζόμαστε το αποτέλεσμα, τσιμπάμε η μια τα κουλουράκια του άλλου το απόγευμα με το τσαγάκι μας και κλέβουμε τραγουδάκια νυχτερινά από τα ποστ στο facebook!
Μια λοιπόν ωραία και φωτεινή και ζεστή χειρονομία είναι και τα βραβειάκια που ανταλλάσουμε μεταξύ μας. Χαρούμενα, γλυκά,νόστιμα, πολύχρωμα blogoβραβειάκια. 2 τέτοια μου χάρισαν οι κοριτσάρες και συγκεκριμένα η ΈΛΕΝΑ από τις ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ και η TANYADMIN από τις ΓΑΣΤΡΟΜΑΓΕΙΕΣ. Τις ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ και με τη σειρά μου τα χαρίζω σε όλους εσάς που μου κρατάτε συντροφιά και ομορφαίνετε τις μέρες μου......και όταν λέω σε όλους το εννοώ!
ΚΑΛΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΥΡΙΑΚΗΣ!!!

11 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια για τα βραβεία σου, τα αξίζεις!!!Πολύ ωραία η ανάρτησή σου, συμφωνώ Λίλα μου με τα λεγόμενά σου!!!Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΤΕΡΙΝΑ12/2/12 16:29

    ΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΥΡΙΑ ΛΙΛΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια υπέροχη και ουσιώδης ανάρτηση..μπράβο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μακάρι να είναι μια ωραία Κυριακή!!!
    Και μια καλή βδομάδα από αυριο...Μια χαραμάδα αισιοδοξίας ζητώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ μαζί σου φιλενάδα.... πάντα!!
    Σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευχομαι να εχεις μια καλη και δημιουργικη εβδομαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αχ, βρε Λιλάκο...μη σκέφτεσαι αρνητικά..μας έλειψες σήμερα! Συγχαρητήρια για τα βραβειάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ωραια τα βραβεια σου συχαριτήρια και αλλα πολλα με το καλό....οπως λές μακαρι αυτά τα απλά πραγματα να μας κάνουνε να νιώθουμε λίγο καλήτερα...και όπως έλεγε ο Ντινος Ηλιόπουλς την ατακα ...εδώ ειμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα....και να μην αλαξουμε..αυτήν την ατμόσφαιρα....φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΜΙΑΣ Κ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 1 ΜΟΥ ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!Καλή εβδομάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. συγχαρητηρια για τα βραβεια σου που σιγουρα τα αξιζεις.Ευχαριστω πολυ για την επισκεψη σου για να μου τα δωσεις.Να εισαι παντα καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Λιλά απαντήσεις!!!!