Τετάρτη, 31 Μαρτίου 2010

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ


Eύχομαι σε όλους
Καλή Ανάσταση και
Καλό Πάσχα
Υγεία, αγάπη και ευτυχία στα σπιτικά μας.
Με το καλό να γυρίσουμε με ακόμη καλύτερες συνταγές και εμπνευσμένες αναρτήσεις.
Πολλές ευχές σε όλους και σε κάθε έναν ξεχωριστά.

Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2010

Πικάντικες γαρίδες σε φύλλο καταϊφι


Με το mini laptop μια αναρτησούλα για να καλωσορίσουμε την Μεγάλη Εβδομάδα.

ΥΛΙΚΑ
1 κιλό γαρίδες
200 γραμμάρια φύλλο καταίφι
1 φλιτζανάκι ελαιόλαδο
1 κουταλάκι του γλυκού κόλιανδρο
1 κουταλάκι του γλυκού τζίντζερ
1 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα γλυκιά
χυμό από 2 πορτοκάλια
αλάτι πιπέρι
Για την σάλτα
1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σφηνάκι ξύδι μπαλσάμικο
1 μεγάλη κουταλιά της σούπας πελτέ ντομάτας
2 κουταλιές μέλι
αλάτι πιπέρι
ελαιόλαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζουμε τα κελύφη από τις γαρίδες αφήνοντας το κεφάλι και τις ουρίτσες.
Τις βάζουμε σε πυρέξ και τις περιχύνουμε με τη μαρινάτα που έχουμε ετοιμάσει ανακατεύοντας σε μπολ όλα τα πιο πάνω υλικά.
Τις βάζουμε στο ψυγείο για όσο περισσότερο χρόνο μπορούμε.



Ξαίνουμε καλά το φύλλο και το μοιράζουμε σε τόσα ματσάκια όσα και οι γαρίδες.
Απλώνουμε ένα ματσάκι και βάζουμε επάνω μια γαρίδα.
Την τυλίγουμε με το φύλλο και την τοποθετούμε πίσω στο πυρέξ με τη μαρινάτα.

Με τον ίδιο τρόπο τυλίγουμε όλες τις γαρίδες. Με πινέλο αλείφουμε καλά το φύλλο με ελαιόλαδο και τις ψήνουμε σε προθερμασμένο στους 180 βαθμούς φούρνο για περίπου 20 λεπτά και μέχρι να ροδίσουν.
Στο μεταξύ σε κατσαρολάκι σωτάρουμε σε ελαιόλαδο το κρεμμύδι και μόλις γυαλίσει ρίχνουμε μέσα τον πελτέ και τα υπόλοιπα υλικά μαζί με λίγο νεράκι. Όταν σωθούν τα πολλά υγρά κατεβάζουμε από την φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει η σάλτσα.
Βγάζουμε τις γαρίδες από το φούρνο και τις σερβίρουμε μαζί με τη σάλτσα.
Καλή επιτυχία και καλή Μεγάλη Εβδομάδα.


Τετάρτη, 24 Μαρτίου 2010

Προσωρινά εκτός λειτουργίας-Out of order


Αγαπημένα μου φιλαράκια. Το πισάκι μου δεν με άντεξε άλλο και πήρε άδεια να ξεκουραστεί
Θα κάνει ένα botox και μια κούρα ομορφιάς και θα επανέλθει δριμύτερο.
Μέχρι τότε θα σας βλέπω όποτε μπορώ και θα ανυπομονώ να ξαναπιούμε παρέα τα καφεδάκια μας!!!

Σάββατο, 20 Μαρτίου 2010

Πανακότα βανίλια



Δροσερό γλυκάκι από αυτά που δεν τα χορταίνεις

ΥΛΙΚΑ
1000 ml φρέσκο γάλα
300 ml κρέμα γάλακτος
1/2 κούπας ζάχαρη
3 βανίλιες
12 φύλλα ζελατίνης

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε το γάλα με την κρέμα γάλακτος.
Μόλις κάψει ρίχνουμε μέσα τη ζάχαρη και τις βανίλιες.
Ανακατεύουμε με σύρμα και χαμηλώνουμε τη φωτιά.
Σε μπολάκι με κρύο νερό μουλιάζουμε ένα ένα τα φύλλα ζελατίνης και μόλις μαλακώσουν τα στίβουμε και τα ρίχνουμε στο καυτό γάλα ανακατεύοντας συνεχώς να διαλυθούν καλά.
Μην περιμένετε να πήξει όσο είναι ζεστή.
Βάζουμε ένα σουρωτήρι σε φόρμα σιλικόνης και αδειάζουμε την πανακότα.
Μόλις κρυώσει την βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες.
Ξεφορμάρουμε σε πιατέλα και σερβίρουμε με βύσσινο γλυκό του κουταλιού

ή με σιρόπι σοκολάτας το οποίο φτιάχνουμε ώς εξής:
Σε κατσαρολάκι βάζουμε
1/2 κούπας νερό
1/2 κούπας σκόνη κακάο
3/4 κούπας ζάχαρη
1 βανίλια και τα βράζουμε σε χαμηλή φωτιά για 10 λεπτά ανακατεύοντας συνεχώς για να διαλυθεί η ζάχαρη και το κακάο. Το φυλάμε στο ψυγείο και όταν κρυώσει και πήξει το σερβίρουμε πάνω στην πανακότα!!!

Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2010

Θράψαλα γεμιστά


Φαγάκι νηστίσιμο και νοστιμότατο

ΥΛΙΚΑ
1 κιλό θράψαλα μεγάλα
1 μέτριο καρότο σε κύβους
1 κούπα κομμένο σπανάκι
2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1 ματσάκι άνιθο
1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
αλάτι- πιπέρι
1 φλιτζανάκι καφέ ελαιόλαδο
ρύζι καρολίνα μια κουταλιά της σούπας για κάθε θράψαλο

ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ
1 νεροπότηρο συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας
1 ποτήρι νερό
1 φλιτζανάκι καφέ ελαιόλαδο
1 κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
αλάτι πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χωρίζουμε τα κεφάλια από το σώμα και με μαχαίρι κόβουμε στο σημείο κάτω από τα μάτια.


Αφαιρούμε και το δόντι και ψιλοκόβουμε τα πλοκάμια.
Σε κατσαρόλα βάζουμε το λάδι με τα κρεμμύδια και το σκόρδο να γυαλίσουν.
Ρίχνουμε τα πλοκάμια, το καρότο, το σπανάκι και σωτάρουμε μέχρι να μαλακώσουν καλά.
Κατεβάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και ρίχνουμε μέσα το ρύζι με τον άνιθο.
Αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε καλά να πάνε παντού.
Παίρνουμε το θράψαλο, το καθαρίζουμε εσωτερικά και το πλένουμε.
Με προσοχή τα γεμίζουμε με τη γέμιση κατά τα 2/3.
Κλείνουμε καλά με οδοντογλυφίδα.


Σε ρηχή κατσαρόλα βάζουμε το λαδάκι και σωτάρουμε το κρεμμύδι. Ρίχνουμε το χυμό της ντομάτας και το νεράκι και μόλις πάρει βράση βάζουμε προσεχτικά μέσα τα θράψαλα.
Συμπληρώνουμε ζεστό νερό για να σκεπαστούν.
Σκεπάζουμε με το καπάκι, χαμηλώνουμε τη φωτιά και βράζουμε για 15 λεπτά.
Ανοίγουμε την κατσαρόλα, δοκιμάζουμε τη σάλτσα, αν χρειάζεται αλατοπιπερώνουμε και βράζουμε για άλλα 10 λεπτά με ανοικτό καπάκι για να σωθεί το ζουμάκι και να πήξει η σάλτσα.
Δοκιμάστε αυτό το πεντανόστιμο φαγάκι όχι μόνο στη νηστεία αλλά και σε όλες τις εποχές.




Δευτέρα, 15 Μαρτίου 2010

Μους λεμονιού με γιαούρτι

ΥΛΙΚΑ

250 ml κρέμα γάλακτος
400 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
1 σφινάκι λικέρ λιμοντσέλο
1/2 φλιτζάνι άχνη ζάχαρη
2 κουταλάκια του γλυκού ξύσμα λεμόνι
1 λεμόνι κομμένο σε φέτες
1/2 φλιτζάνι ζάχαρη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπολάκι βάζουμε το λικέρ και το ξύσμα και αφήνουμε να σταθεί για μισή ώρα.
Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος στο μίξερ και την μισή άχνη και τη χτυπάμε στη δυνατή ταχύτητα να γίνει σφιχτή σαντιγύ.
Ρίχνουμε κουταλιά κουταλιά το γιαούρτι και όταν ενσωματωθεί ρίχνουμε και το λικέρ με το ξύσμα.
Σε αυτό το σημείο το δοκιμάζουμε και αν θέλουμε συμπληρώνουμε άχνη.
Αδειάζουμε τη μους σε ποτήρια σαμπάνιας ή σε μπολάκια και βάζουμε να παγώσει στο ψυγείο.

Κόβουμε το λεμόνι σε λεπτές ροδέλες και τις ρίχνουμε σε νερό που βράζει για 5 λεπτά.
Τις σουρώνουμε και τις βάζουμε σε χαρτί να στραγγίξουν.
Βάζουμε τη ζάχαρη σε τηγανάκι αντικολλητικό με 1 κουταλιά νερό και την αφήνουμε σιγά σιγά να καραμελώσει. Ρίχνουμε μέσα τις φετούλες του λεμονιού τις καραμελώνουμε και τις αφήνουμε να στεγνώσουν σε σχάρα.
Πριν σερβίρουμε τις βάχουμε πάνω στα ποτήρια με τη μους.
TIPS
Χρησιμοποιώ πάντα φυτική κρέμα γάλακτος και γιαούρτι 2% λιπαρά και γίνεται απίστευτα ελαφριά η μους. Αν δεν έχετε λιμοντσέλο ρίξτε 3 κουταλιές από το σιρόπι που καραμελώσατε το λεμόνι και λίγο παραπάνω ξύσμα.
Το επιδόρπιο αυτό είναι ιδανικό μετά από ιδιαίτερα βαριά γεύματα.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Τετάρτη, 10 Μαρτίου 2010

Κουνουπιδοκροκέτες με ντιπ πατάτας


Ένα νηστίσιμο μεζεδάκι μούρλια

ΥΛΙΚΑ
1/2 κιλό κουνουπίδι κομμένο σε μπουκετάκια
1 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κουταλάκι baking powder
μπίρα
αλάτι πιπέρι
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
1/2 κουταλάκι γλυκού τζίντζερ σε σκόνη
Λάδι για το τηγάνισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μπόλ βάζουμε το αλεύρι με το baking, το σκόρδο, το τζίντζερ και το αλατοπίπερο.
Ρίχνουμε λίγη, λίγη την μπίρα μέχρι να πετύχουμε ένα χυλό με τη ρευστότητα του μελιού.
Αφήνουμε το χυλό για μισή ωρίτσα να φουσκώσει.
Σε βαθιά κατσαρόλα βάζουμε το λάδι να κάψει και όταν είναι έτοιμο, βουτάμε ένα, ένα μπουκετάκι μέσα στο χυλό και το τηγανίζουμε μέχρι να ροδοκοκκινίσει.

ΝΤΙΠ ΠΑΤΑΤΑΣ
2 μέτριες πατάτες καλά βρασμένες
1 κουταλάκι γλυκού μουστάρδα
αλάτι, πιπέρι
ελαιόλαδο
χυμό λεμόνι
Λιώνουμε τις πατάτες με την πρέσα του πουρέ και ανακατεύουμε με τη μουστάρδα.
Ρίχνουμε λίγο λεμόνι και το λάδι σιγά σιγά μέχρι να πετύχουμε μια ρευστότητα.
Δοκιμάζουμε και προσθέτουμε αλατοπίπερο και λεμόνι αν χρειάζεται.



Φτιάξτε αυτό το νόστιμο μεζεδάκι και τώρα που είναι νηστεία αλλά και σαν συμπλήρωμα σε ψαράκια και θαλασσινά.





Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2010

Λουλουδάκια σαν κωκάκια

 

Mια ιδέα για γλυκάκια πεντανόστιμα.
Σας κερνώ μια και σήμερα γιορτάζουμε όλες οι γυναίκες!

ΥΛΙΚΑ
ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ  
4 αυγά
1 κούπα ζάχαρη
2 βανίλιες
1 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 κουταλάκια γλυκού corn flour
1 κ. γ. baking powder
½ κ. γ. αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κοσκινίζουμε το αλεύρι με το baking powder και  το αλάτι.
Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη με το μίξερ, πολύ καλά μέχρι να ασπρίσουν.
Ρίχνουμε κουταλιά, κουταλιά το μείγμα του αλεύρου και ανακατεύουμε με κουτάλι όχι με μίξερ για να μην ξεφουσκώσουν τα αυγά. Βουτυρώνουμε ένα ταψί 30 εκ. το στρώνουμε με λαδόκολλα και αδειάζουμε το μείγμα μέσα. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου 15 λεπτά.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ
3 κούπες γάλα
2 αυγά
3/4 κούπας ζάχαρη
2/3 κούπας αλεύρι
2 βανίλιες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μπολ βάζουμε μια κούπα γάλα, τη ζάχαρη, τα αυγά και το αλεύρι και ανακατεύουμε καλά με σύρμα. Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε το γάλα με τη βανίλια και μόλις κάψει αλλά να μην φουσκώσει, κατεβάζουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε μέσα το περιεχόμενο του μπολ. Ανακατεύουμε με γρήγορες κινήσεις και ξαναβάζουμε σε χαμηλή φωτιά, ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να πήξει η κρέμα.
ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΑΣΟ
200 γραμμάρια κουβερτούρα
200 ml κρέμα γάλακτος
1 κουταλάκι μέλι
2 κουταλιές ζάχαρη άχνη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε κατσαρολάκι ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος και μόλις κάψει την κατεβάζουμε από την φωτιά και ρίχνουμε μέσα την σοκολάτα κομμένη σε κομματάκια και το μέλι.
Ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει η σοκολάτα και ρίχνουμε μέσα την άχνη για να πετύχουμε μια πυκνότητα ούτως ώστε να στέκεται πάνω στο παντεσπάνι.

ΣΙΡΟΠΙ
2/3 κούπας ζάχαρη
2/3 κούπας νερό 
2-3 σταγόνες λεμόνι.
Βράζουμε όλα τα υλικά μαζί για 5 λεπτά.

ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ
Μόλις ψηθεί το παντεσπάνι το αφήνουμε να κρυώσει και το σιροπιάζουμε με το ζεστό σιρόπι.
Με κουπ πατ κόβουμε ισάριθμους δίσκους.
 
Σε κάθε δίσκο βάζουμε μια γεμάτη κουταλιά κρέμα και σκεπάζουμε με άλλον δίσκο από πάνω.
Βάζουμε στο ψυγείο να σφίξει η κρέμα και όταν παγώσουν τα περιχύνουμε με το γλάσο προσεχτικά ακολουθώντας το σχέδιο από το κουπ πατ.
Δοκιμάστε τα, είναι πανεύκολα και πάρα πολύ νόστιμα.





Παρασκευή, 5 Μαρτίου 2010

ΠΙΤΣΑ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ


 

Μετά την επιτυχία που είχαν οι "Μπρουσκέτες λαγάνας"  είπα να φτιάξω πίτσα με λαχανικά.
Εμείς ενθουσιαστήκαμε ελπίζω να αρέσει και σε σας!

ΥΛΙΚΑ
Για την πίτσα
400 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 φακελάκι μαγιά ξηρή
1 κουταλάκι γλυκού ζάχαρη
1 κουταλάκι γλυκού αλάτι
1 γεμάτη χούφτα ελαιόλαδο
χλιαρό νερό

Για την γέμιση
1 φλιτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο
5 μανιτάρια φρέσκα κομμένα σε φέτες
2 καρότα κομμένα σε κυβάκια
1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε κυβάκια
2 πράσα κομμένα σε ροδέλες
1/3 μπρόκολο μόνο τις φουντίτσες ψιλοκομμένες
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο
1 ποτηράκι λευκό κρασί
250 ml συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας
400 γραμμάρια κίτρινο τυρί τριμμένο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε λεκανάκι βάζουμε το αλεύρι με τη μαγιά και τη ζάχαρη.
Ρίχνουμε λίγο ζεστό νερό και ζυμώνουμε.
Βάζουμε στη χούφτα μας το ελαιόλαδο και μαζεύουμε όλο το αλεύρι.
Ρίχνουμε και το αλάτι και όσο χλιαρό νερό χρειαστεί για να φτιάξουμε μια ζύμη μαλακιά κι ελαστική που να κολλάει και λίγο στα χέρια μας.
Σκεπάζουμε και αφήνουμε σε ζεστό μέρος να φουσκώσει.
Σε μεγάλο τηγάνι σωτάρουμε το πράσο, το κρεμμύδι και το σκόρδο με το ελαιόλαδο.
Ρίχνουμε τα καθαρισμένα και ψιλοκομμένα λαχανικά και σωτάρουμε μέχρι να μαραθούν.
Όταν μαραθούν σβήνουμε με το λευκό κρασί και μόλις εξατμισθεί ρίχνουμε μέσα το χυμό ντομάτας το αλατοπίπερο, λίγη ζάχαρη και λίγη ρίγανη.
Βράζουμε τα λαχανικά σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μαλακώσουν αλλά όχι να λιώσουν.
 
Με τη φουσκωμένη ζύμη ανοίγουμε ένα φύλλο όσο χοντρό μας αρέσει και το στρώνουμε σε καλά λαδωμένο ταψί.
Απλώνουμε από πάνω τα λαχανικά και πασπαλίζουμε με το τριμμένο τυρί.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο στους 180 βαθμούς φούρνο για 20 με 25 λεπτά και μέχρι να ψηθεί η ζύμη και να χρυσίσει το τυρί.
Απολαμβάνουμε χωρίς πολλές τύψεις γιατί τα λαχανικά κάνουν καλό.
Αν και τα παιδιά με τα λαχανικά δεν τα πάνε πολύ καλά ο γιος μου έφαγε 3 μεγάλα κομμάτια.
ΚΑΛΉ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

 



Δευτέρα, 1 Μαρτίου 2010

TA ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΚΟΥΚΙΣ

 

Δοκιμάστε αυτά τα κούκις και θα με θυμηθείτε!!!!!!!!!
ΥΛΙΚΑ
1 1/2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1/2 κούπας σκόνη κακάο
1 κ.γλυκού baking powder
1/2 κ.γλυκού αλάτι
2 κούπες σοκολάτα κουβερτούρα ψιλοκομμένη
1 κούπα λευκή σοκολάτα ψιλοκομμένη
ή μισή λευκή και μισή μαύρη σοκολάτα
3/4 κούπας βούτυρο
1 1/2 κούπες μαύρη ζάχαρη
3 αυγά
2 βανίλιες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε κατσαρολάκι βάζουμε τις 2 κούπες σοκολάτα με 2 κουταλιές από το  βούτυρο και ανακατεύουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να λιώσει. Μόλις είναι έτοιμη η κρέμα αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει.
Σε μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι με το κακάο, το baking, το αλάτι και τη βανίλια.
Στο μίξερ χτυπάμε το υπόλοιπο βούτυρο και μόλις αφρατέψει ρίχνουμε τη ζάχαρη και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να λιώσει η ζάχαρη.
Ρίχνουμε τα αυγά ένα, ένα συνεχίζοντας το χτύπημα σε μεσαία ταχύτητα.
Μόλις ομογενοποιηθεί το μίγμα ρίχνουμε μέσα τη λιωμένη σοκολάτα και λίγο λίγο το μίγμα του αλεύρου.
Όταν τελειώσει το αλεύρι ρίχνουμε τα κομμάτια της λευκής σοκολάτας.
  

Ανακατεύουμε καλά και πλάθουμε πλακέ μπισκότα τα οποία τα τοποθετούμε σε λαδόκολλα πάνω σε λαμαρίνα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο στους 170 βαθμούς φούρνο για 10 με 15 λεπτά και μέχρι τα μπισκότα να σκάσουν στην επιφάνεια.
Μην τα παραψήσετε γιατί δεν θα είναι αφράτα.
Αφήνουμε να κρυώσουν και φτιάχνουμε την γκανάς για την επικάλυψη.

 ΓΚΑΝΑΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
1/2 κούπας κρέμα γάλακτος
1 κουταλιά σούπας βούτυρο
1 κουταλιά σούπας ζάχαρη
1 κούπα σοκολάτα κομμένη σε κομμάτια

Σε κατσαρολάκι βάζουμε την κρέμα γάλακτος με το βούτυρο και τη ζάχαρη και βάζουμε στη φωτιά να πάρουν βράση και να λιώσει η ζάχαρη.
Αποσύρουμε από την φωτιά και ρίχνουμε μέσα τα κομμάτια της σοκολάτας.
Ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει η σοκολάτα και να γίνει το μίγμα κρεμώδες.
Αφήνουμε να κρυώσει λίγο και βουτάμε τα μπισκότα μέχρι τη μέση στη γκανάς.
Βάζουμε σε λαδόκολλα να στεγνώσει η κρέμα και τρώμε με το καφεδάκι μας.
Είναι ιδανικά για κολατσιό των παιδιών στο σχολείο αλλά και γι απογευματινό μαζί με γάλα!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ



Ήρθες σαν την άνοιξη...............


KAΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!!!

Η Άνοιξη ήρθε και όσο κι αν ο καιρός θα κάνει τα τερτίπια του, η μέρα μεγάλωσε, τα λουλούδια άρχισαν να μυρίζουν και ο ήλιος να καίει. Γι αυτό θα αφήσουμε πίσω την συννεφιά και την γκρίνια και θα αφήσουμε τις αχτίδες του ήλιου να ζεστάνουν την ψυχούλα μας!



LinkWithin

Related Posts with Thumbnails