Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Μικρή κουζίνα



Όλοι μας πριν λίγο καιρό είχαμε την χαρά να μοιραστούμε την μεγαλύτερη χαρά της Κικής,
φίλης της blogoπαρέας μας και να την συγχαρούμε για την πραγματοποίηση του ονείρου της για την έκδοση ενός βιβλίου.
Σήμερα είχα την χαρά να μου παραδοθεί μέσω κούριερ το βιβλίο της Κικής και να το ξεφυλλίσω.
Είναι πολύ συγκινητικό να βλέπεις πως αυτό που ξεκίνησε σαν χόμπυ και σαν διέξοδος από την ρουτίνα για πολλούς από εμάς μπορεί να μετατραπεί σε κάτι απτό και τόσο μα τόσο πολύ φινετσάτο.
Το βιβλίο της Κικής μας δεν είναι ένας απλός οδηγός για το πως να φτιάξουμε ωραία ψωμιά και ζύμες. Μέσα από το κείμενο αλλά και μέσα από τις φωτογραφίες της καταλαβαίνει κάποιος πόσο πολύ το ήθελε η Κική αυτό αλλά και με πόσο κέφι και μεράκι καταπιάστηκε με αυτήν την υπόθεση.
Το βιβλίο είναι 130 καταπληκτικές σελίδες και οι συνταγές του εξαιρετικές και με πολύ απλό τρόπο δοσμένες.
 
Δεν μπορώ να περιμένω για να φτιάξω το εύκολο σοκολατόψωμο, τα ρολάκια κανέλας αλλά και τα κριτσίνια με τις πολλές και λαχταριστές παραλλαγές τους!
Τελειώνοντας να ξανασυγχαρώ την Κική για το βιβλίο της και να της ευχηθώ σύντομα να εκδόσει και δεύτερο και τρίτο και.........................

 
Όποιος δεν το πήρε και θέλει να το αγοράσει στέλνεται με κούριερ αντικαταβολή χωρίς έξοδα αποστολής!

3 σχόλια:

  1. Ωωωωω! Λιλάκι!!! Με σκλαβώνεις! Νιώθω περηφάνια, συγκίνηση και ... ευθύνη που το κρατάτε στα χέρια σας. Εύχομαι να σας αρέσει και να βρείτε συνταγές που σας ταιριάζουν. Χαίρομαι που η κοινή μας αγάπη μας έφερε όλους κοντά και γνωριστήκαμε. Χωρίς το μπλογκ, δεν νομίζω να είχα σκεφτεί ποτέ να γραψω βιβλίο με συνταγές...Καλά ζυμώματα λοιπόν! Πάω γιατί φτιάχνω πίτε για γύρο! Χαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ KIKI ......ΛΙΛΑΚΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα! Το έφτιαξες το σοκολατόψωμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Λιλά απαντήσεις!!!!